Do góry

Dodatki Przepis na:

Pasta jajeczna z tuńczykiem

Pasta jajeczna z tuńczykiem

Autor:

Przepisów i artykułów: 469 Ocena: 10243

Dodano:

Odsłon: 13663

Kiedy nie mamy ochoty na ser i wędliny pasty kanapkowe zawsze spieszą z pomocą:). Ta z jajkami i tuńczykiem to klasyka, prezentuję przepis na moją ulubioną wersję, mocno tuńczykową i mocno cebulową:).

Składniki

  • 2 puszki tuńczyka w oleju
  • 7 jajek
  • 1 cebula czerwona
  • 2-3 łyżki majonezu
  • sól, pieprz
3-4 os. 30 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Pasta jajeczna z tuńczykiem

Przygotowanie

  1. Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i ścieramy na dużych oczkach tarki.

  2. Tuńczyka odsądzamy z oleju. Szczypiorek i cebulę drobno siekamy.

  3. Wszystkie składniki mieszamy razem w misce. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń