Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy nie mamy ochoty na ser i wędliny pasty kanapkowe zawsze spieszą z pomocą:). Ta z jajkami i tuńczykiem to klasyka, prezentuję przepis na moją ulubioną wersję, mocno tuńczykową i mocno cebulową:).
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 94255
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2840
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3601
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1675
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 94255
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2840
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3601
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1675
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i ścieramy na dużych oczkach tarki.
Tuńczyka odsądzamy z oleju. Szczypiorek i cebulę drobno siekamy.
Wszystkie składniki mieszamy razem w misce. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.