Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy nie mamy ochoty na ser i wędliny pasty kanapkowe zawsze spieszą z pomocą:). Ta z jajkami i tuńczykiem to klasyka, prezentuję przepis na moją ulubioną wersję, mocno tuńczykową i mocno cebulową:).
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1193
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 431
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3356
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 918
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1193
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 431
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3356
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 918
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i ścieramy na dużych oczkach tarki.
Tuńczyka odsądzamy z oleju. Szczypiorek i cebulę drobno siekamy.
Wszystkie składniki mieszamy razem w misce. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.