Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Myślę, że po przygotowaniu tej pasty już nigdy nie skuszę się na sklepowy gotowiec. Jest naprawdę smaczna i co ważne dobrze doprawiona. Polecam na śniadanie, na świeżym pieczywie smakuje najlepiej:).
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8556
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 576
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8556
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 576
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. Studzimy, wraz z serem ścieramy na dużych oczkach tarki. Szczypiorek siekamy.
Jajka mieszamy ze szczypiorkiem, musztardą, majonezem i chrzanem. Doprawiam do smaku solą i pieprzem. Przed podaniem chłodzimy.