Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chciałbym wam zaprezentować pastę kanapkową, idealną dla osób zmagających się z wysokim poziomem LDL we krwi. Olej lniany i buraki to popularne składniki pomagające zwalczać szkodliwy cholesterol. Wypróbuj koniecznie!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14025
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1614
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15867
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6414
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14025
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1614
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15867
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6414
Składniki
Czosnek kroimy na plasterki, buraka obieramy i kroimy na mniejsze kawałki.
Do kielicha blendera dodajemy odsączoną z zalewy fasolę, pokrojonego buraka, czosnek, olej lniany, sól i pieprz. Blendujemy a jeśli pasta wyjdzie zbyt gęsta dodajemy odrobinę przegotowanej wody. Podajemy na chlebie razowym. Smacznego!