Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chciałbym wam zaprezentować pastę kanapkową, idealną dla osób zmagających się z wysokim poziomem LDL we krwi. Olej lniany i buraki to popularne składniki pomagające zwalczać szkodliwy cholesterol. Wypróbuj koniecznie!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4693
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12740
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5723
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7200
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4693
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12740
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5723
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7200
Składniki
Czosnek kroimy na plasterki, buraka obieramy i kroimy na mniejsze kawałki.
Do kielicha blendera dodajemy odsączoną z zalewy fasolę, pokrojonego buraka, czosnek, olej lniany, sól i pieprz. Blendujemy a jeśli pasta wyjdzie zbyt gęsta dodajemy odrobinę przegotowanej wody. Podajemy na chlebie razowym. Smacznego!