Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chciałbym wam zaprezentować pastę kanapkową, idealną dla osób zmagających się z wysokim poziomem LDL we krwi. Olej lniany i buraki to popularne składniki pomagające zwalczać szkodliwy cholesterol. Wypróbuj koniecznie!
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5355
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 816
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 938
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 150
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5355
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 816
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 938
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 150
Składniki
Czosnek kroimy na plasterki, buraka obieramy i kroimy na mniejsze kawałki.
Do kielicha blendera dodajemy odsączoną z zalewy fasolę, pokrojonego buraka, czosnek, olej lniany, sól i pieprz. Blendujemy a jeśli pasta wyjdzie zbyt gęsta dodajemy odrobinę przegotowanej wody. Podajemy na chlebie razowym. Smacznego!