Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chciałbym wam zaprezentować pastę kanapkową, idealną dla osób zmagających się z wysokim poziomem LDL we krwi. Olej lniany i buraki to popularne składniki pomagające zwalczać szkodliwy cholesterol. Wypróbuj koniecznie!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8305
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1203
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10042
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4597
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 635
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8305
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1203
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10042
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4597
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 635
Składniki
Czosnek kroimy na plasterki, buraka obieramy i kroimy na mniejsze kawałki.
Do kielicha blendera dodajemy odsączoną z zalewy fasolę, pokrojonego buraka, czosnek, olej lniany, sól i pieprz. Blendujemy a jeśli pasta wyjdzie zbyt gęsta dodajemy odrobinę przegotowanej wody. Podajemy na chlebie razowym. Smacznego!