Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chciałbym wam zaprezentować pastę kanapkową, idealną dla osób zmagających się z wysokim poziomem LDL we krwi. Olej lniany i buraki to popularne składniki pomagające zwalczać szkodliwy cholesterol. Wypróbuj koniecznie!
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1279
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 256
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 37
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1279
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 256
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 37
Składniki
Czosnek kroimy na plasterki, buraka obieramy i kroimy na mniejsze kawałki.
Do kielicha blendera dodajemy odsączoną z zalewy fasolę, pokrojonego buraka, czosnek, olej lniany, sól i pieprz. Blendujemy a jeśli pasta wyjdzie zbyt gęsta dodajemy odrobinę przegotowanej wody. Podajemy na chlebie razowym. Smacznego!