Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta kanapkowa z makreli, jajka i pora idealna na śniadanie lub kolację ;)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8198
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 429
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8198
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 429
Składniki
Z makreli pozbywamy się skóry i ości. Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i kroimy w kostkę. Por kroimy w drobną kosteczkę. Wszystkie składniki mieszamy ze sobą widelcem. Doprawiamy do smaku. Przechowujemy w lodówce. Smacznego ;)