Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta kanapkowa z makreli, jajka i pora idealna na śniadanie lub kolację ;)
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15185
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15185
Składniki
Z makreli pozbywamy się skóry i ości. Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i kroimy w kostkę. Por kroimy w drobną kosteczkę. Wszystkie składniki mieszamy ze sobą widelcem. Doprawiamy do smaku. Przechowujemy w lodówce. Smacznego ;)