Do góry

Dodatki Przepis na:

Pasta kanapkowa z makreli, jajka i pora

Pasta kanapkowa z makreli, jajka i pora

Autor:

Przepisów i artykułów: 315 Ocena: 2244

Dodano:

Odsłon: 140

Pasta kanapkowa z makreli, jajka i pora idealna na śniadanie lub kolację ;)

Składniki

  • 1 wędzona makrela,
  • 3 jajka,
  • kawałek pora około 10 cm,
  • sól i pieprz do smaku,
  • 1 łyżeczka płaska pieprzu ziołowego,
  • 3 łyżki majonezu.
3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Pasta kanapkowa z makreli, jajka i pora

Przygotowanie

  1. Z makreli pozbywamy się skóry i ości.

    Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i kroimy w kostkę.

    Por kroimy w drobną kosteczkę.

    Wszystkie składniki mieszamy ze sobą widelcem.

    Doprawiamy do smaku.

    Przechowujemy w lodówce.

    Smacznego ;)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń