Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta kanapkowa z makreli, jajka i pora idealna na śniadanie lub kolację ;)
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 697
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12491
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 697
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12491
Składniki
Z makreli pozbywamy się skóry i ości. Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i kroimy w kostkę. Por kroimy w drobną kosteczkę. Wszystkie składniki mieszamy ze sobą widelcem. Doprawiamy do smaku. Przechowujemy w lodówce. Smacznego ;)