Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, smaczna, bez większego nakładu pracy pasta na chleb z wędzonej makreli i jajek. Pasta nadająca się na przygotowanie pysznych kanapek.
miska, garnek, widelec,
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 257
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1075
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 257
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1075
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, zalewamy zimną wodą, studzimy , obieramy ze skorupek, a następnie kroimy w drobną kostkę. Wędzoną makrelę obieramy z ości oddzielając mięsko i dokładnie rozgniatamy widelcem. Szczypiorek kroimy na drobno. Wszystkie przygotowane składniki łączymy razem , dodajemy musztardę i majonez, przyprawiamy do smaku i ponownie zagniatamy widelcem do uzyskania pasty. Tak przygotowaną pastę nakładamy na posmarowane masłem kromki chleba.
Przygotowanie pasty.