Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, smaczna, bez większego nakładu pracy pasta na chleb z wędzonej makreli i jajek. Pasta nadająca się na przygotowanie pysznych kanapek.
miska, garnek, widelec,
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 17049
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 297
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 911
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 7231
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8761
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 17049
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 297
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 911
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 7231
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8761
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, zalewamy zimną wodą, studzimy , obieramy ze skorupek, a następnie kroimy w drobną kostkę. Wędzoną makrelę obieramy z ości oddzielając mięsko i dokładnie rozgniatamy widelcem. Szczypiorek kroimy na drobno. Wszystkie przygotowane składniki łączymy razem , dodajemy musztardę i majonez, przyprawiamy do smaku i ponownie zagniatamy widelcem do uzyskania pasty. Tak przygotowaną pastę nakładamy na posmarowane masłem kromki chleba.
Przygotowanie pasty.