Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, smaczna, bez większego nakładu pracy pasta na chleb z wędzonej makreli i jajek. Pasta nadająca się na przygotowanie pysznych kanapek.
miska, garnek, widelec,
Jedna z moich ulubionych domowych wędlin. Soczysty boczek rolowany z pieprzem...
Odsłon: 75
Ciasteczka przygotowane według przepisu Futka. Oto link do przepisu; https://...
Odsłon: 235
Jedna z moich ulubionych domowych wędlin. Soczysty boczek rolowany z pieprzem...
Odsłon: 75
Ciasteczka przygotowane według przepisu Futka. Oto link do przepisu; https://...
Odsłon: 235
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, zalewamy zimną wodą, studzimy , obieramy ze skorupek, a następnie kroimy w drobną kostkę. Wędzoną makrelę obieramy z ości oddzielając mięsko i dokładnie rozgniatamy widelcem. Szczypiorek kroimy na drobno. Wszystkie przygotowane składniki łączymy razem , dodajemy musztardę i majonez, przyprawiamy do smaku i ponownie zagniatamy widelcem do uzyskania pasty. Tak przygotowaną pastę nakładamy na posmarowane masłem kromki chleba.
Przygotowanie pasty.