Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle prosta w przygotowaniu pasta rybna, która doskonale smakuje ze świeżym pieczywem. Pasta jest lekka, smaczna i otulona delikatną nutką słodkości miodu :)
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424649
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10597
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336897
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4677
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424649
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10597
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336897
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4677
Składniki
Jajka gotujemy na twardo i oddzielamy białka od żółtek. Koperek drobno siekamy.
Do naczynia dodajemy całą zawartość puszki (filety śledziowe wraz z sosem pomidorowym), dwa żółtka, ocet jabłkowy i miód. Wszystkie składniki miksujemy za pomocą blendera na gładką masę.
Białka kroimy w drobną kostkę i dodajemy je do zmiksowanej masy razem z posiekanym koperkiem. Doprawiamy solą (opcjonalnie) i świeżo zmielonym pieprzem. Wszystko jeszcze raz mieszamy łyżką i gotowe! Życzę smacznego! :)