Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle prosta w przygotowaniu pasta rybna, która doskonale smakuje ze świeżym pieczywem. Pasta jest lekka, smaczna i otulona delikatną nutką słodkości miodu :)
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 161
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4361
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11845
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6757
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5578
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 161
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4361
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11845
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6757
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5578
Składniki
Jajka gotujemy na twardo i oddzielamy białka od żółtek. Koperek drobno siekamy.
Do naczynia dodajemy całą zawartość puszki (filety śledziowe wraz z sosem pomidorowym), dwa żółtka, ocet jabłkowy i miód. Wszystkie składniki miksujemy za pomocą blendera na gładką masę.
Białka kroimy w drobną kostkę i dodajemy je do zmiksowanej masy razem z posiekanym koperkiem. Doprawiamy solą (opcjonalnie) i świeżo zmielonym pieprzem. Wszystko jeszcze raz mieszamy łyżką i gotowe! Życzę smacznego! :)