Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta rybna do chleba zrobiona z makreli wędzonej, szczypioru i jajek kurzych z dodatkiem musztardy i majonezu.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8210
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1182
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9976
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4562
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 600
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8210
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1182
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9976
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4562
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 600
Składniki
Z makreli zdejmujemy skórę, oddzielamy mięso od ości i rozdrabniamy. Jajka kroimy na drobną kostkę, szczypior z dymką drobno kroimy.
Wszystkie składniki umieszczamy w miseczce, dodajemy musztardę i majonez. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku i dokładnie mieszamy. Gotową pastę przykrywamy i wstawiamy na godzinę do lodówki żeby przegryzły się smaki.
Smacznego !!!