Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta rybna do chleba zrobiona z makreli wędzonej, szczypioru i jajek kurzych z dodatkiem musztardy i majonezu.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7460
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2389
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7460
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2389
Składniki
Z makreli zdejmujemy skórę, oddzielamy mięso od ości i rozdrabniamy. Jajka kroimy na drobną kostkę, szczypior z dymką drobno kroimy.
Wszystkie składniki umieszczamy w miseczce, dodajemy musztardę i majonez. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku i dokładnie mieszamy. Gotową pastę przykrywamy i wstawiamy na godzinę do lodówki żeby przegryzły się smaki.
Smacznego !!!