Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta rybna do chleba zrobiona z makreli wędzonej, szczypioru i jajek kurzych z dodatkiem musztardy i majonezu.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13186
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2538
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3687
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4641
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13186
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2538
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3687
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4641
Składniki
Z makreli zdejmujemy skórę, oddzielamy mięso od ości i rozdrabniamy. Jajka kroimy na drobną kostkę, szczypior z dymką drobno kroimy.
Wszystkie składniki umieszczamy w miseczce, dodajemy musztardę i majonez. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku i dokładnie mieszamy. Gotową pastę przykrywamy i wstawiamy na godzinę do lodówki żeby przegryzły się smaki.
Smacznego !!!