Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na prostą i szybką w przygotowaniu pastę kanapkową na bazie jajek i wędzonych szprotów.
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4531
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326985
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12182
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4531
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326985
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12182
Składniki
Jajka gotujemy na twardo i studzimy. Szproty pozbawiamy głów i ogonków. Oczyszczone szprotki, ostudzone jajka, czosnek i ocet jabłkowy przekładamy do naczynia i miksujemy za pomocą blendera na jednolitą i gładką masę. Do powstałej masy dodajemy oregano oraz doprawiamy solą i pieprzem. Pasta świetnie komponuje się na kanapkach wraz z pomidorem i szczypiorkiem. Życzę smacznego!