Do góry

Dodatki Przepis na:

Pasta serowa z makrelą

Pasta serowa z makrelą

Autor:

Przepisów i artykułów: 2381 Ocena: 15375

Dodano:

Odsłon: 913

Pyszny dodatek na śniadanie.

Składniki

3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Rybę oczyścić z ości i rozdrobnić widelcem. Twaróg utrzeć z masłem lub śmietaną na gładka masę, dodać szczypiorek, posiekaną drobno cebulę. Doprawić do smaku, wymieszać z makrelą i podawać z pieczywem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń