Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka,szybka do zrobienia,prosta pasta na kanapki:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8380
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 494
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8380
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 494
Składniki
Rzodkiewki umyć i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Ogórka umyć,obrać i również zetrzeć na grubych oczkach. Twaróg rozdrobnić widelcem,dodać utarte warzywa,doprawić pieprzem i solą i dokładnie wymieszać.Smacznego :)