Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka i pożywna pasta na kanapki. Najlepiej smakuje podana z kromkami chleba opieczonymi w tosterze. Raz spróbujesz i przepadniesz, będziesz przygotowywał ją co najmniej raz w tygodniu.
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 204
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 207
Przepis na fasolkę po bretońsku. Tej kultowej potrawy nie trzeba nikomu przed...
Odsłon: 506
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 136
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 204
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 207
Przepis na fasolkę po bretońsku. Tej kultowej potrawy nie trzeba nikomu przed...
Odsłon: 506
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 136
Składniki
Jajka ugotuj na twardo, obierz i pokrój w bardzo drobną kostkę.
Awokado umyj, obierz ze skórki i pozbądź się pestki. Przełóż do miski i rozdrobnij za pomocą widelca. Skrop sokiem z cytryny i dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek.
Do pasty z awokado wrzuć pokrojone jajka, dodaj sól, pieprz, odrobinę ostrej mielonej papryki i oliwę. Wszystko dokładnie wymieszaj.