Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsza pasta do pieczywa
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 172
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20042
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1703
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 172
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20042
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1703
Składniki
Jajka ugotuj, ostudź i obierz pokrój w drobną kosteczkę lub zetrzyj na tarce o grubych oczkach, cebulę pokrój również w drobną kosteczkę. Wyjmij miąższ z awokado, pokrój w drobną kosteczkę lub rozgnieść widelcem. Czosnek przeciśnij przez praskę. Pokrój drobno kilka listków bazylii,
Wszystkie składniki wymieszaj ze sobą dodaj sok z cytryny i majonez, dopraw do smaku solą i pieprzem.