Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsza pasta do pieczywa
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 856
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 256
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31501
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 856
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 256
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31501
Składniki
Jajka ugotuj, ostudź i obierz pokrój w drobną kosteczkę lub zetrzyj na tarce o grubych oczkach, cebulę pokrój również w drobną kosteczkę. Wyjmij miąższ z awokado, pokrój w drobną kosteczkę lub rozgnieść widelcem. Czosnek przeciśnij przez praskę. Pokrój drobno kilka listków bazylii,
Wszystkie składniki wymieszaj ze sobą dodaj sok z cytryny i majonez, dopraw do smaku solą i pieprzem.