Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsza pasta do pieczywa
To wyjątkowo prosta do przygotowania, kwaśna zupa. Jest smaczna, pożywna i z...
Odsłon: 67
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest pow...
Odsłon: 66
Racuchy z jabłkami to pomysł na pyszny podwieczorek dla dzieci i dorosłych. P...
Odsłon: 84
Smaczna i aromatyczna wersja gulaszu. Można podać go z ziemniakami, kaszą lub...
Odsłon: 40
To wyjątkowo prosta do przygotowania, kwaśna zupa. Jest smaczna, pożywna i z...
Odsłon: 67
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest pow...
Odsłon: 66
Racuchy z jabłkami to pomysł na pyszny podwieczorek dla dzieci i dorosłych. P...
Odsłon: 84
Smaczna i aromatyczna wersja gulaszu. Można podać go z ziemniakami, kaszą lub...
Odsłon: 40
Składniki
Jajka ugotuj, ostudź i obierz pokrój w drobną kosteczkę lub zetrzyj na tarce o grubych oczkach, cebulę pokrój również w drobną kosteczkę. Wyjmij miąższ z awokado, pokrój w drobną kosteczkę lub rozgnieść widelcem. Czosnek przeciśnij przez praskę. Pokrój drobno kilka listków bazylii,
Wszystkie składniki wymieszaj ze sobą dodaj sok z cytryny i majonez, dopraw do smaku solą i pieprzem.