Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bób w wersji orientalnej - w paście z sezamem i aromatycznymi przyprawami. Świetnie smakuje z pieczywem i świeżymi warzywami.
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 431
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 221
filet z kurczaka z słodko pikantnym sosie - szybkie, proste i bardzo aromatyc...
Odsłon: 131
Przepyszny sernik na wzór tych idealnych z kawiarni. Goście będą pytać, gdzie...
Odsłon: 89
Smażone pączki z dziurką to ciekawa alternatywa na Tłusty Czwartek. Nie wymag...
Odsłon: 2739
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 431
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 221
filet z kurczaka z słodko pikantnym sosie - szybkie, proste i bardzo aromatyc...
Odsłon: 131
Przepyszny sernik na wzór tych idealnych z kawiarni. Goście będą pytać, gdzie...
Odsłon: 89
Smażone pączki z dziurką to ciekawa alternatywa na Tłusty Czwartek. Nie wymag...
Odsłon: 2739
Składniki
Bób, czosnek, olej, tahini i sok z cytryny miksujemy dokładnie blenderem na gładko. Jeśli masa jest za gęsta można dodać 1 łyżkę przegotowanej wody. Doprawiamy srirachą i mielonymi przyprawami. Przed podaniem posypujemy czarnuszką.