Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i zdrowa pasta do pieczywa. Warto wypróbować. Awokado, bób, limonka, oliwa, czosnek - same zdrowe i smakowite składniki. Pasta idealna do grzanek czy tez świeżego pieczywa. Kanapkę z pastą można uzupełnić plasterkiem szynki, sera bądź plasterkami ulubionych warzyw.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34105
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1269
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113561
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34105
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1269
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113561
Składniki
Bób gotujemy w lekko osolonej wodzie. Odcedzamy, studzimy i obieramy z łupinek
Bób, miąższ awokado, przeciśnięty czosnek, sok z limonki, sól i pieprz oraz oliwę blendujemy na gładką pastę
Podajemy z ulubionym pieczywem