Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na bób w pełni. Zaczęłam więc robić moją ulubiona pastę. Smakuje na pieczywie i z krakersami. Może mieć zastosowanie do sałatek i makaronów. Smakuje też bez pieczywa. Bywa, że gdy czytam książkę cały słoik w mgnieniu oka potrafi zniknąć ;)
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 27
Bardzo prosty w przygotowaniu mus czekoladaowy. Z dwóch składników: jabłka i...
Odsłon: 483
To proste i szybkie danie w sam raz na obiad dla osób lubiących delikatne mię...
Odsłon: 1523
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 157
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 27
Bardzo prosty w przygotowaniu mus czekoladaowy. Z dwóch składników: jabłka i...
Odsłon: 483
To proste i szybkie danie w sam raz na obiad dla osób lubiących delikatne mię...
Odsłon: 1523
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 157
Składniki
Bób gotujemy i obieramy ze skórki Miksujemy blenderem z czosnkiem, orzechami i oliwką. dosalamy do smaku. Zamykamy w słoiczku i umieszczamy w lodówce. Polecam gorąco i życzę smacznego.