Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na bób w pełni. Zaczęłam więc robić moją ulubiona pastę. Smakuje na pieczywie i z krakersami. Może mieć zastosowanie do sałatek i makaronów. Smakuje też bez pieczywa. Bywa, że gdy czytam książkę cały słoik w mgnieniu oka potrafi zniknąć ;)
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 285
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 234
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1354
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 285
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 234
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1354
Składniki
Bób gotujemy i obieramy ze skórki Miksujemy blenderem z czosnkiem, orzechami i oliwką. dosalamy do smaku. Zamykamy w słoiczku i umieszczamy w lodówce. Polecam gorąco i życzę smacznego.