Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na bób w pełni. Zaczęłam więc robić moją ulubiona pastę. Smakuje na pieczywie i z krakersami. Może mieć zastosowanie do sałatek i makaronów. Smakuje też bez pieczywa. Bywa, że gdy czytam książkę cały słoik w mgnieniu oka potrafi zniknąć ;)
Proste danie dla amatorów kuchni meksykańskiej. Szybki obiad na kolejny dzień :)
Odsłon: 65100
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 645
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 5809
Chcesz przygotować obiad na niedzielę, który nie tylko zachwyci wszystkich do...
Odsłon: 674
Proste danie dla amatorów kuchni meksykańskiej. Szybki obiad na kolejny dzień :)
Odsłon: 65100
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 645
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 5809
Chcesz przygotować obiad na niedzielę, który nie tylko zachwyci wszystkich do...
Odsłon: 674
Składniki
Bób gotujemy i obieramy ze skórki Miksujemy blenderem z czosnkiem, orzechami i oliwką. dosalamy do smaku. Zamykamy w słoiczku i umieszczamy w lodówce. Polecam gorąco i życzę smacznego.