Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyrazista pasta, w sam raz do domowego chleba. Przepis pochodzi z 414. odcinka programu "Ewa gotuje".
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13534
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 838
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12700
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13534
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 838
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12700
Składniki
Połowę oliwek drobno posiekać, resztę rozdrobnić w blenderze. Wymieszać. Dorzucić drobno posiekany czosnek i natkę pietruszki. Wlać sok z cytryny. Doprawić do smaku solą i odstawić na 2-3 godziny, by pasta się przegryzła. Podawać do pieczywa.