Do góry

Dodatki Przepis na:

Pasta z fasolki mung

Pasta z fasolki mung

Autor:

Przepisów i artykułów: 464 Ocena: 6801

Dodano:

Odsłon: 2888

Pożywna i smaczna. Bardzo łatwa w wykonaniu. Z powodzeniem zastąpi masło. Serdecznie polecam.

Składniki

  • 20 dag fasolki mung
  • 1/2 szkl. oleju rzepakowego
  • 2-3 ząbki czosnku
  • sok z 1/2 cytryny
  • przyprawy: sól, pieprz, słodka papryka
3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Pasta z fasolki mung

Przygotowanie

  1. Fasolkę namoczyć na kilka godzin. Następnie ugotować, odsączyć i wrzucić do blendera wraz z pozostałymi składnikami i przyprawami. Zblendować. Przełożyć do miseczki. Można konsumować.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (7)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

fafiatko 11 stycznia Pysznie doprawiona pasta, przyznaje, z nigdy samej fasoli nie jadlam, tylko kielki, wiec jestem ciekawa tego smaku. Odpowiedzi: 1 ▼

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń