Dodatki Przepis na:
Przepisów i artykułów: 464 Ocena: 6801
Dodano: 11.01.2021
Odsłon: 2888
3-4 os. | 30 min | łatwe | tanie |
Fasolkę namoczyć na kilka godzin. Następnie ugotować, odsączyć i wrzucić do blendera wraz z pozostałymi składnikami i przyprawami. Zblendować. Przełożyć do miseczki. Można konsumować.
Na skróty
Komentarze do przepisu (7)

Dolcevita-in-my-kitchen 19 styczniaZgłoś do usunięcia
Kolejny zdrowy i fajny przepis. Warto wyprobowac :) Odpowiedzi: 1 ▼0 Kto głosował? | Odpowiedz

SprytnaChochla 12 styczniaZgłoś do usunięcia
Super pomysł :)0 Kto głosował? | Odpowiedz

KulinarnaChwila 12 styczniaZgłoś do usunięcia
SUper pomysł pyszotka:) Odpowiedzi: 1 ▼0 Kto głosował? | Odpowiedz

fafiatko 11 styczniaZgłoś do usunięcia
Pysznie doprawiona pasta, przyznaje, z nigdy samej fasoli nie jadlam, tylko kielki, wiec jestem ciekawa tego smaku. Odpowiedzi: 1 ▼0 Kto głosował? | Odpowiedz