Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywna i smaczna. Bardzo łatwa w wykonaniu. Z powodzeniem zastąpi masło. Serdecznie polecam.
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2204
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 964
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2204
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 964
Składniki
Fasolkę namoczyć na kilka godzin. Następnie ugotować, odsączyć i wrzucić do blendera wraz z pozostałymi składnikami i przyprawami. Zblendować. Przełożyć do miseczki. Można konsumować.