Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Serowo-rybna pasta do kanapek lub krakersów.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 65
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 217
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2838
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4214
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 65
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 217
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2838
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4214
Składniki
Tuńczyka odsączamy. Szczypiorek i szpinak siekamy. Ogórek kroimy w kostkę. Mieszamy tuńczyka z rozdrobnioną fetą, dodajemy ogórek, szpinak, musztardę i przyprawy. Mieszamy wszystko dokladnie, posypujemy szczypiorkiem.