Do góry

Dodatki Przepis na:

Pasta z fety i tuńczyka

Pasta z fety i tuńczyka

Autor:

Przepisów i artykułów: 38 Ocena: 309

Dodano:

Odsłon: 1055

Serowo-rybna pasta do kanapek lub krakersów.

Składniki

  • Feta, 130 g
  • Tuńczyk w sosie własnym, 150 g po odsączeniu
  • Ogórek kiszony, 1 średnia szt.
  • Szpinak świeży, 20 g
  • Szczypiorek, 2 łyżki
  • Musztarda, 1 łyżka
  • Przyprawy: pieprz, papryka ostra w proszku
1-2 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Pasta z fety i tuńczyka

Przygotowanie

  1. Tuńczyka odsączamy. Szczypiorek i szpinak siekamy. Ogórek kroimy w kostkę. Mieszamy tuńczyka z rozdrobnioną fetą, dodajemy ogórek, szpinak, musztardę i przyprawy. Mieszamy wszystko dokladnie, posypujemy szczypiorkiem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń