Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nieoczywiste, ale przepyszne połączenie smaków - wędzony łosoś, jajko i oscypek. Smarowidło smakuje świetnie ze świeżym chrupiącym pieczywem, lub waflami ryżowymi.
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 690
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 460
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 690
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 460
Składniki
Jajko gotujemy na twardo. Po schłodzeniu kroimy w drobną kostkę. Łososia rozgniatamy widelcem. Oscypka ścinamy na tarce. Ogórka konserwowego kroimy w kosteczkę. Wszystkie składniki mieszamy z majonezem i keczupem. Doprawiamy pieprzem.