Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nieoczywiste, ale przepyszne połączenie smaków - wędzony łosoś, jajko i oscypek. Smarowidło smakuje świetnie ze świeżym chrupiącym pieczywem, lub waflami ryżowymi.
Same pyszności na talerzu. Kabanosy, papryka, pomidory, cukinia i pachnące la...
Odsłon: 610
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4370
Same pyszności na talerzu. Kabanosy, papryka, pomidory, cukinia i pachnące la...
Odsłon: 610
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4370
Składniki
Jajko gotujemy na twardo. Po schłodzeniu kroimy w drobną kostkę. Łososia rozgniatamy widelcem. Oscypka ścinamy na tarce. Ogórka konserwowego kroimy w kosteczkę. Wszystkie składniki mieszamy z majonezem i keczupem. Doprawiamy pieprzem.