Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nieoczywiste, ale przepyszne połączenie smaków - wędzony łosoś, jajko i oscypek. Smarowidło smakuje świetnie ze świeżym chrupiącym pieczywem, lub waflami ryżowymi.
Przepis dnia
Czyli makaron na policzkach wieprzowych - guanciale. Czyli podróż w poszukiwa...
Odsłon: 708
Jeśli w sobotnie popołudnie nagle dopadnie cię głód lub szukasz pomysłu na po...
Odsłon: 1539
Szukasz przepisu na najlepsze kruche rogaliki? Przygotuj je z kruchego ciasta...
Odsłon: 1181
Przepis na bardzo fajny obiad. Wołowina z porami z dodatkiem bazylii oraz jas...
Odsłon: 48
Przepis dnia
Czyli makaron na policzkach wieprzowych - guanciale. Czyli podróż w poszukiwa...
Odsłon: 708
Jeśli w sobotnie popołudnie nagle dopadnie cię głód lub szukasz pomysłu na po...
Odsłon: 1539
Szukasz przepisu na najlepsze kruche rogaliki? Przygotuj je z kruchego ciasta...
Odsłon: 1181
Przepis na bardzo fajny obiad. Wołowina z porami z dodatkiem bazylii oraz jas...
Odsłon: 48
Składniki
Jajko gotujemy na twardo. Po schłodzeniu kroimy w drobną kostkę. Łososia rozgniatamy widelcem. Oscypka ścinamy na tarce. Ogórka konserwowego kroimy w kosteczkę. Wszystkie składniki mieszamy z majonezem i keczupem. Doprawiamy pieprzem.