Do góry

Dodatki Przepis na:

Pasta z łososia i oscypka

Pasta z łososia i oscypka

Autor:

Przepisów i artykułów: 547 Ocena: 5154

Dodano:

Odsłon: 198

Nieoczywiste, ale przepyszne połączenie smaków - wędzony łosoś, jajko i oscypek. Smarowidło smakuje świetnie ze świeżym chrupiącym pieczywem, lub waflami ryżowymi.

Składniki

  • Łosoś wędzony - 60g
  • Jajko - 1szt
  • Oscypek - 50g
  • Ogórek konserwowy - 2szt
  • Majonez - 1 łyżka
  • Ketchup - 1 łyżeczka
  • Pieprz
1-2 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Pasta z łososia i oscypka

Przygotowanie

  1. Jajko gotujemy na twardo. Po schłodzeniu kroimy w drobną kostkę. Łososia rozgniatamy widelcem. Oscypka ścinamy na tarce. Ogórka konserwowego kroimy w kosteczkę. Wszystkie składniki mieszamy z majonezem i keczupem. Doprawiamy pieprzem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń