Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka,smaczna pasta do chleba :)
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44660
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182100
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 251
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44660
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182100
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 251
Składniki
Makrelę dokładnie obrać z ości. Seler oczyścić i zetrzeć na tarce na małych oczkach. Szczypiorek posiekać. Obraną makrelę rozgnieść widelcem razem z selerem lub krótko zblendować.Następnie dodać szczypiorek,majonez i doprawić pieprzem. Schłodzić w lodówce.Smacznego :)