Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka,smaczna pasta do chleba :)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 956
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 803
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12538
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 956
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 803
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12538
Składniki
Makrelę dokładnie obrać z ości. Seler oczyścić i zetrzeć na tarce na małych oczkach. Szczypiorek posiekać. Obraną makrelę rozgnieść widelcem razem z selerem lub krótko zblendować.Następnie dodać szczypiorek,majonez i doprawić pieprzem. Schłodzić w lodówce.Smacznego :)