Do góry

Dodatki Przepis na:

Pasta z makreli i selera

Pasta z makreli i selera

Autor:

Przepisów i artykułów: 360 Ocena: 12011

Dodano:

Odsłon: 280

Szybka,smaczna pasta do chleba :)

Składniki

  • Makrela wędzona
  • Seler,kawałek ok 100 g
  • Szczypiorek,pęczek
  • Majonez ok 2 łyżki
  • Pieprz do smaku
1-2 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Pasta z makreli i selera

Przygotowanie

  1. Makrelę dokładnie obrać z ości.

    Seler oczyścić i zetrzeć na tarce na małych oczkach.

    Szczypiorek posiekać.

    Obraną makrelę rozgnieść widelcem razem z selerem lub krótko zblendować.Następnie dodać szczypiorek,majonez i doprawić pieprzem.
    Schłodzić w lodówce.Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (12)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Nevermore 17 listopada MIODZIO, takie smarowidełka są najlepsze :D
Trochę zabawy z makrelą, ale potem smak wszystko rekompensuje ;)
Odpowiedzi: 1 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Futka 17 listopada Pyszna i pożywna pasta :)
Ale mi narobiłaś smaku na pastę :D
Odpowiedzi: 1 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

ErJot 16 listopada Ciekawe połączenie z selerem - takiej pasty jeszcze nie robiłam:) Odpowiedzi: 1 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

helenapon 16 listopada Dziękuję za przepis. Z selerem nie robiłam. Czas spróbować. Odpowiedzi: 1 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń