Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasty rybne, czy mięsne zawsze fajnie sprawdzają się do pieczywa, czy krakersów jako przekąska. Nie są czasochłonne, a w zależności od dodanych składników potrafią nieźle zaskoczyć smakiem.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8539
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3008
Polecam.
Odsłon: 1782
Polecam.
Odsłon: 510
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8539
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3008
Polecam.
Odsłon: 1782
Polecam.
Odsłon: 510
Składniki
Mięso z makreli oddzielamy od skóry i ości. Umieszczamy je w malakserze razem ze śmietanką. Miksujemy do czasu uzyskania gładkiej pasty. Do niej dodajemy pokrojoną w drobną kostkę paprykę oraz kukurydzę. Mieszamy. Na koniec dodajemy posiekaną natkę pietruszki oraz doprawiamy do smaku solą i pieprzem.