Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasty rybne, czy mięsne zawsze fajnie sprawdzają się do pieczywa, czy krakersów jako przekąska. Nie są czasochłonne, a w zależności od dodanych składników potrafią nieźle zaskoczyć smakiem.
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 17078
...owsiane, najlepsze. Wystarczy dosłownie kilka chwil i mamy pyszne ciastec...
Odsłon: 5544
Gulasz z karkówki to mój kolejny pomysł na pyszny i prosty w przygotowaniu ob...
Odsłon: 323
Argolas caldas, czyli gorące, pomarańczowe oponki to przepyszny portugalski d...
Odsłon: 1852
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 17078
...owsiane, najlepsze. Wystarczy dosłownie kilka chwil i mamy pyszne ciastec...
Odsłon: 5544
Gulasz z karkówki to mój kolejny pomysł na pyszny i prosty w przygotowaniu ob...
Odsłon: 323
Argolas caldas, czyli gorące, pomarańczowe oponki to przepyszny portugalski d...
Odsłon: 1852
Składniki
Mięso z makreli oddzielamy od skóry i ości. Umieszczamy je w malakserze razem ze śmietanką. Miksujemy do czasu uzyskania gładkiej pasty. Do niej dodajemy pokrojoną w drobną kostkę paprykę oraz kukurydzę. Mieszamy. Na koniec dodajemy posiekaną natkę pietruszki oraz doprawiamy do smaku solą i pieprzem.