Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasty rybne, czy mięsne zawsze fajnie sprawdzają się do pieczywa, czy krakersów jako przekąska. Nie są czasochłonne, a w zależności od dodanych składników potrafią nieźle zaskoczyć smakiem.
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 102
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 89
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 124
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 102
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 89
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 124
Składniki
Mięso z makreli oddzielamy od skóry i ości. Umieszczamy je w malakserze razem ze śmietanką. Miksujemy do czasu uzyskania gładkiej pasty. Do niej dodajemy pokrojoną w drobną kostkę paprykę oraz kukurydzę. Mieszamy. Na koniec dodajemy posiekaną natkę pietruszki oraz doprawiamy do smaku solą i pieprzem.