Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z papryki świetnie nadaje się do smarowania pieczywa, do zagęszczania zup czy sosów. Jest pyszna. Polecam.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2351
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4442
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1427
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 384
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2351
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4442
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1427
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 384
Składniki
Papryki umyć. Przekroić na pół i usunąć gniazda nasienne. Następnie upiec w piekarniku. Gorące papryki włożyć do woreczka foliowego. Po wystudzeniu łatwo będzie zdjąć skórkę. Papryki wrzucić do blendera. Dodać oliwę i ząbki czosnku. Nie zapomnieć o przyprawach. Całość zblendować. Pasta gotowa.