Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z papryki świetnie nadaje się do smarowania pieczywa, do zagęszczania zup czy sosów. Jest pyszna. Polecam.
Jesień rozpoczęta, pora na zupę krem z dyni 1,5 litra bulionu, 1 dynia hokk...
Odsłon: 264
Dzisiaj przychodzę do was z przepisem na tradycyjna karnawałową przekąskę ! T...
Odsłon: 265
Kurczak w sosie pomarańczowym to danie nawiązujące do kuchni orientalnej. Jes...
Odsłon: 3295
Bardzo smaczna ryba smażona. Jeśli nam zostanie, można zrobić z reszty smaczn...
Odsłon: 38
...owsiane, najlepsze. Wystarczy dosłownie kilka chwil i mamy pyszne ciastec...
Odsłon: 3625
Jesień rozpoczęta, pora na zupę krem z dyni 1,5 litra bulionu, 1 dynia hokk...
Odsłon: 264
Dzisiaj przychodzę do was z przepisem na tradycyjna karnawałową przekąskę ! T...
Odsłon: 265
Kurczak w sosie pomarańczowym to danie nawiązujące do kuchni orientalnej. Jes...
Odsłon: 3295
Bardzo smaczna ryba smażona. Jeśli nam zostanie, można zrobić z reszty smaczn...
Odsłon: 38
...owsiane, najlepsze. Wystarczy dosłownie kilka chwil i mamy pyszne ciastec...
Odsłon: 3625
Składniki
Papryki umyć. Przekroić na pół i usunąć gniazda nasienne. Następnie upiec w piekarniku. Gorące papryki włożyć do woreczka foliowego. Po wystudzeniu łatwo będzie zdjąć skórkę. Papryki wrzucić do blendera. Dodać oliwę i ząbki czosnku. Nie zapomnieć o przyprawach. Całość zblendować. Pasta gotowa.