Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z papryki świetnie nadaje się do smarowania pieczywa, do zagęszczania zup czy sosów. Jest pyszna. Polecam.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2716
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3123
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2716
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3123
Składniki
Papryki umyć. Przekroić na pół i usunąć gniazda nasienne. Następnie upiec w piekarniku. Gorące papryki włożyć do woreczka foliowego. Po wystudzeniu łatwo będzie zdjąć skórkę. Papryki wrzucić do blendera. Dodać oliwę i ząbki czosnku. Nie zapomnieć o przyprawach. Całość zblendować. Pasta gotowa.