Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z serem feta i ziolami, pasta z wedzonym pstragiem i humus, to trzy pyszne dodatki, które mozna wykonac doslownie w ciagu kilku minut. Prawie caly proces przygotowania przejmuje za nas mikser.
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 760
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 20
Kurczak w sosie pieczarkowym to pyszne i aromatyczne danie, a zarazem bardzo...
Odsłon: 8140
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 760
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 20
Kurczak w sosie pieczarkowym to pyszne i aromatyczne danie, a zarazem bardzo...
Odsłon: 8140
Składniki
PASTA Z SEREM FETA Obrany zabek czosnku miksowac ok. 10 sek. z ziolami. Dodac pozostale skladniki i miksowac ok. 20 sek. Doprawic pieprzem cayenne.
PASTA Z WĘDZONYM PSTRĄGIEM Dymke umyc i pokroic w waskie plasterki. Pozostale skladniki miksowac ok. 30 sek. Wymieszac z dymka.
HUMMUS Zabki czosnku obrac, drobno pokroic, posypac kurkuma lub kminem rzymskim i smazyc krótko na oleju, az "pusci" aromat. Ugotowana ciecierzyce miksowac z pozostalymi skladnikami az powstanie gladka masa, dodac czosnek i jeszcze chile miksowac. Doprawic sola i pieprzem.