Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z serem feta i ziolami, pasta z wedzonym pstragiem i humus, to trzy pyszne dodatki, które mozna wykonac doslownie w ciagu kilku minut. Prawie caly proces przygotowania przejmuje za nas mikser.
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 18826
Delikatne, rogaliki z powidłami to klasyka, która nigdy nie wychodzi z mody....
Odsłon: 9553
Wegetariańskie kotleciki z kaszy jaglanej, warzyw i pieczarek to smaczna alte...
Odsłon: 41037
Pasta jajeczna to pyszny dodatek do kanapek. Za czasów studiów robiłam ją prz...
Odsłon: 97
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 18826
Delikatne, rogaliki z powidłami to klasyka, która nigdy nie wychodzi z mody....
Odsłon: 9553
Wegetariańskie kotleciki z kaszy jaglanej, warzyw i pieczarek to smaczna alte...
Odsłon: 41037
Pasta jajeczna to pyszny dodatek do kanapek. Za czasów studiów robiłam ją prz...
Odsłon: 97
Składniki
PASTA Z SEREM FETA Obrany zabek czosnku miksowac ok. 10 sek. z ziolami. Dodac pozostale skladniki i miksowac ok. 20 sek. Doprawic pieprzem cayenne.
PASTA Z WĘDZONYM PSTRĄGIEM Dymke umyc i pokroic w waskie plasterki. Pozostale skladniki miksowac ok. 30 sek. Wymieszac z dymka.
HUMMUS Zabki czosnku obrac, drobno pokroic, posypac kurkuma lub kminem rzymskim i smazyc krótko na oleju, az "pusci" aromat. Ugotowana ciecierzyce miksowac z pozostalymi skladnikami az powstanie gladka masa, dodac czosnek i jeszcze chile miksowac. Doprawic sola i pieprzem.