Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z serem feta i ziolami, pasta z wedzonym pstragiem i humus, to trzy pyszne dodatki, które mozna wykonac doslownie w ciagu kilku minut. Prawie caly proces przygotowania przejmuje za nas mikser.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 148
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1853
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14572
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19638
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 148
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1853
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14572
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19638
Składniki
PASTA Z SEREM FETA Obrany zabek czosnku miksowac ok. 10 sek. z ziolami. Dodac pozostale skladniki i miksowac ok. 20 sek. Doprawic pieprzem cayenne.
PASTA Z WĘDZONYM PSTRĄGIEM Dymke umyc i pokroic w waskie plasterki. Pozostale skladniki miksowac ok. 30 sek. Wymieszac z dymka.
HUMMUS Zabki czosnku obrac, drobno pokroic, posypac kurkuma lub kminem rzymskim i smazyc krótko na oleju, az "pusci" aromat. Ugotowana ciecierzyce miksowac z pozostalymi skladnikami az powstanie gladka masa, dodac czosnek i jeszcze chile miksowac. Doprawic sola i pieprzem.