Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rewelacyjna pasta do pieczywa z tuńczyka z migdałami. Przygotujecie ją migusiem. Wystarczy wymieszać wszystkie składniki w misce i gotowe! Jest tak dobra, że z pewnością sięgniecie po ten przepis nie raz.
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 154
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40310
Słowackie naleśniki są przygotowywane z ciasta ziemniaczanego. Dodatkowo wyją...
Odsłon: 4874
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 154
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40310
Słowackie naleśniki są przygotowywane z ciasta ziemniaczanego. Dodatkowo wyją...
Odsłon: 4874
Składniki
Cebulę pokrój w drobną kostkę. Natkę pietruszki drobno poszatkuj. Migdały posiekaj nożem.
Do miseczki przełóż tuńczyka z serkiem śmietankowym, pokrojoną cebulę, natkę pietruszki, musztardę i siekane migdały. Składniki dokładnie wymieszaj.
Pastę z tuńczyka z migdałami serwuj na pieczywie lub jako dodatek do krakersów.