Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rewelacyjna pasta do pieczywa z tuńczyka z migdałami. Przygotujecie ją migusiem. Wystarczy wymieszać wszystkie składniki w misce i gotowe! Jest tak dobra, że z pewnością sięgniecie po ten przepis nie raz.
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 150
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 52
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 84
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 150
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 52
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 84
Składniki
Cebulę pokrój w drobną kostkę. Natkę pietruszki drobno poszatkuj. Migdały posiekaj nożem.
Do miseczki przełóż tuńczyka z serkiem śmietankowym, pokrojoną cebulę, natkę pietruszki, musztardę i siekane migdały. Składniki dokładnie wymieszaj.
Pastę z tuńczyka z migdałami serwuj na pieczywie lub jako dodatek do krakersów.