Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W kuchni nie powinny marnować się żadne składniki. Dlatego, jeśli gotujesz właśnie rosół, pamiętaj, że z mięsa, które ci zostanie, możesz przygotować pyszny pasztet, a z warzyw genialną pastę do chleba. Warzywne smarowidło przygotujesz w mniej niż 10 minut.
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19817
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 480
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 469
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6880
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242668
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19817
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 480
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 469
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6880
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242668
Składniki
Cebulę i czosnek zeszklij na łyżce oliwy.
Warzywa z rosołu, czosnek, cebulę i wszystkie przyprawy umieść w blenderze. Całość zmiksuj na gładką masę. Przełóż do słoika. Przechowuj w lodówce do 5 dni.
Jeśli lubisz pikantny smak, pastę warzywną możesz wzbogacić o kilka kropel sosu Tabasco.