Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W kuchni nie powinny marnować się żadne składniki. Dlatego, jeśli gotujesz właśnie rosół, pamiętaj, że z mięsa, które ci zostanie, możesz przygotować pyszny pasztet, a z warzyw genialną pastę do chleba. Warzywne smarowidło przygotujesz w mniej niż 10 minut.
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 2536
Pieczone buraczki z dodatkiem przyprawy za;atar i pieczona z kuminem i papryk...
Odsłon: 2529
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 502
Sałatka letnia z pomidorów i cytrusów z malinami i morelami.
Odsłon: 1388
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 2536
Pieczone buraczki z dodatkiem przyprawy za;atar i pieczona z kuminem i papryk...
Odsłon: 2529
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 502
Sałatka letnia z pomidorów i cytrusów z malinami i morelami.
Odsłon: 1388
Składniki
Cebulę i czosnek zeszklij na łyżce oliwy.
Warzywa z rosołu, czosnek, cebulę i wszystkie przyprawy umieść w blenderze. Całość zmiksuj na gładką masę. Przełóż do słoika. Przechowuj w lodówce do 5 dni.
Jeśli lubisz pikantny smak, pastę warzywną możesz wzbogacić o kilka kropel sosu Tabasco.