Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W kuchni nie powinny marnować się żadne składniki. Dlatego, jeśli gotujesz właśnie rosół, pamiętaj, że z mięsa, które ci zostanie, możesz przygotować pyszny pasztet, a z warzyw genialną pastę do chleba. Warzywne smarowidło przygotujesz w mniej niż 10 minut.
...owsiane, najlepsze. Wystarczy dosłownie kilka chwil i mamy pyszne ciastec...
Odsłon: 564
Smaczna, szybka w wykonaniu przystawka na imprezy i spotkania towarzyskie.
Odsłon: 258
Zdrowe, smaczne, proste w wykonaniu, pasujące smakiem prawie do każdego mięs...
Odsłon: 119
Kto nie lubi gulaszu z wieprzowego lub wołowego? Chyba każdy oprócz wegetaria...
Odsłon: 98
Oponki z frytkownicy beztłuszczowej smakują tak samo dobrze jak zwykłe pączki...
Odsłon: 12909
...owsiane, najlepsze. Wystarczy dosłownie kilka chwil i mamy pyszne ciastec...
Odsłon: 564
Smaczna, szybka w wykonaniu przystawka na imprezy i spotkania towarzyskie.
Odsłon: 258
Zdrowe, smaczne, proste w wykonaniu, pasujące smakiem prawie do każdego mięs...
Odsłon: 119
Kto nie lubi gulaszu z wieprzowego lub wołowego? Chyba każdy oprócz wegetaria...
Odsłon: 98
Oponki z frytkownicy beztłuszczowej smakują tak samo dobrze jak zwykłe pączki...
Odsłon: 12909
Składniki
Cebulę i czosnek zeszklij na łyżce oliwy.
Warzywa z rosołu, czosnek, cebulę i wszystkie przyprawy umieść w blenderze. Całość zmiksuj na gładką masę. Przełóż do słoika. Przechowuj w lodówce do 5 dni.
Jeśli lubisz pikantny smak, pastę warzywną możesz wzbogacić o kilka kropel sosu Tabasco.