Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i zdrowa pasta z zielonego groszku z dodatkiem awokado i suszonych pomidorów . Idealna do kanapek lub jako przekąska podana np. na krakersach .
Pyszne i bardzo proste tosty francuskie, o smaku maliny i białej czekolady. P...
Odsłon: 42
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 53
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2742
Spontaniczne danie z tego co było pod ręką... Zadowoli każde podniebienie, sz...
Odsłon: 200
Ciasto jest bardzo kruche, wilgotne, niezbyt słodkie, ani za kwaśne, mnie oso...
Odsłon: 142
Pyszne i bardzo proste tosty francuskie, o smaku maliny i białej czekolady. P...
Odsłon: 42
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 53
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2742
Spontaniczne danie z tego co było pod ręką... Zadowoli każde podniebienie, sz...
Odsłon: 200
Ciasto jest bardzo kruche, wilgotne, niezbyt słodkie, ani za kwaśne, mnie oso...
Odsłon: 142
Składniki
Za pomocą widelca rozgnieść odsączony groszek ,ugotowane na twardo jajko i awokado. Dodaj pokrojoną w drobną kostkę cebule , ogórka kiszonego i suszone pomidory . Wszystko dokładnie wymieszaj .
Dodaj olej , sok z limonki i pokrojone listki bazylii. Całość dopraw solą i świeżo zmielonym pieprzem.
Pastę podaj z ulubionym pieczywem grzankami lub jako przekąskę na krakersach . Możesz również faszerować nią jajka .