Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i zdrowa pasta z zielonego groszku z dodatkiem awokado i suszonych pomidorów . Idealna do kanapek lub jako przekąska podana np. na krakersach .
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 1514
Te krokiety dziadowskie udowadniają, że możesz stworzyć pyszne danie, wykorzy...
Odsłon: 27632
Śledzie po diabelsku to idealny przepis dla miłośników mocniejszych i bardzie...
Odsłon: 3144
Polecam. Domownicy byli zgodni. To jest pyszne. Na zdrowie.
Odsłon: 4497
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 1514
Te krokiety dziadowskie udowadniają, że możesz stworzyć pyszne danie, wykorzy...
Odsłon: 27632
Śledzie po diabelsku to idealny przepis dla miłośników mocniejszych i bardzie...
Odsłon: 3144
Polecam. Domownicy byli zgodni. To jest pyszne. Na zdrowie.
Odsłon: 4497
Składniki
Za pomocą widelca rozgnieść odsączony groszek ,ugotowane na twardo jajko i awokado. Dodaj pokrojoną w drobną kostkę cebule , ogórka kiszonego i suszone pomidory . Wszystko dokładnie wymieszaj .
Dodaj olej , sok z limonki i pokrojone listki bazylii. Całość dopraw solą i świeżo zmielonym pieprzem.
Pastę podaj z ulubionym pieczywem grzankami lub jako przekąskę na krakersach . Możesz również faszerować nią jajka .