Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i zdrowa pasta z zielonego groszku z dodatkiem awokado i suszonych pomidorów . Idealna do kanapek lub jako przekąska podana np. na krakersach .
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7870
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 297
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3111
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 593
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7870
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 297
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3111
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 593
Składniki
Za pomocą widelca rozgnieść odsączony groszek ,ugotowane na twardo jajko i awokado. Dodaj pokrojoną w drobną kostkę cebule , ogórka kiszonego i suszone pomidory . Wszystko dokładnie wymieszaj .
Dodaj olej , sok z limonki i pokrojone listki bazylii. Całość dopraw solą i świeżo zmielonym pieprzem.
Pastę podaj z ulubionym pieczywem grzankami lub jako przekąskę na krakersach . Możesz również faszerować nią jajka .