Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i zdrowa pasta z zielonego groszku z dodatkiem awokado i suszonych pomidorów . Idealna do kanapek lub jako przekąska podana np. na krakersach .
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11864
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16114
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5111
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11864
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16114
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5111
Składniki
Za pomocą widelca rozgnieść odsączony groszek ,ugotowane na twardo jajko i awokado. Dodaj pokrojoną w drobną kostkę cebule , ogórka kiszonego i suszone pomidory . Wszystko dokładnie wymieszaj .
Dodaj olej , sok z limonki i pokrojone listki bazylii. Całość dopraw solą i świeżo zmielonym pieprzem.
Pastę podaj z ulubionym pieczywem grzankami lub jako przekąskę na krakersach . Możesz również faszerować nią jajka .