Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 658
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 97
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 31
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2698
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 658
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 97
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 31
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2698
Składniki
Mięsa ugotować z warzywami i przyprawami. Wątróbkę podgotować w osobnym naczyniu. bułki namoczyć w wodzie po gotowaniu mięs z warzywami.
Wszystko razem zmielić(najlepiej 2 lub 3 razy, dodać jaja. Ja mieliłam wszystko , jeśli ktoś nie lubi warzyw w pasztecie może je pominąć.
Wymieszać i dać do formy wyścielonej papierem do pieczenia. Wierzch posypać bułką tartą , zapobiega to przypaleniu. Piekłam w 160* 45 min. Po tym czasie najlepiej jeszcze zostawić w piekarniku na 15 minut. SMACZNEGO I POLECAM ;)