Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rewelacyjny pasztet, dla największych koneserów.
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4051
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415886
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2717
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4051
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415886
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2717
Składniki
Seler i marchew starłam na grubych oczkach.Zalałam rosołem dałam masło i dusiłam pod przykryciem. Cebule poszatkowałam i zeszkliłam na oleju. Fasolę z puszki razem z zalewą zblendowałam Cebulę wsypałam do garnka pod koniec duszenia warzyw. Wszystko zblendowałam, dołożyłam fasolę również zmiksowaną. Kiedy farsz ostygł, dołożyłam jaja, bułkę tartą i przyprawy. Piekłam w podłużnej formie na papierze około 1 godz. w 150 *
Wierzch dobrze jest posypać bułką tartą przed pieczeniem. Zapobiega to przypalaniu góry.