Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rewelacyjny pasztet, dla największych koneserów.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 344
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11136
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3791
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1309
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 344
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11136
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3791
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1309
Składniki
Seler i marchew starłam na grubych oczkach.Zalałam rosołem dałam masło i dusiłam pod przykryciem. Cebule poszatkowałam i zeszkliłam na oleju. Fasolę z puszki razem z zalewą zblendowałam Cebulę wsypałam do garnka pod koniec duszenia warzyw. Wszystko zblendowałam, dołożyłam fasolę również zmiksowaną. Kiedy farsz ostygł, dołożyłam jaja, bułkę tartą i przyprawy. Piekłam w podłużnej formie na papierze około 1 godz. w 150 *
Wierzch dobrze jest posypać bułką tartą przed pieczeniem. Zapobiega to przypalaniu góry.