Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rewelacyjny pasztet, dla największych koneserów.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7869
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 297
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3107
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 593
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7869
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 297
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3107
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 593
Składniki
Seler i marchew starłam na grubych oczkach.Zalałam rosołem dałam masło i dusiłam pod przykryciem. Cebule poszatkowałam i zeszkliłam na oleju. Fasolę z puszki razem z zalewą zblendowałam Cebulę wsypałam do garnka pod koniec duszenia warzyw. Wszystko zblendowałam, dołożyłam fasolę również zmiksowaną. Kiedy farsz ostygł, dołożyłam jaja, bułkę tartą i przyprawy. Piekłam w podłużnej formie na papierze około 1 godz. w 150 *
Wierzch dobrze jest posypać bułką tartą przed pieczeniem. Zapobiega to przypalaniu góry.