Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Macie rzodkiewkę w kuchni? Liście warzywa wykorzystaj do przygotowania pesto. Przerzuć je do blendera, dodaj kilka prostych składników i wyczaruj pyszną pastę do chleba lub dodatek do makaronu. Kuchnia w stylu zero waste!
...owsiane, najlepsze. Wystarczy dosłownie kilka chwil i mamy pyszne ciastec...
Odsłon: 1469
Pierogi ruskie uwielbiam od najmłodszych lat, a smak na nie miałam już od daw...
Odsłon: 8256
Klasyczna, domowa zupa pomidorowa w najlepszym wydaniu! Aromatyczny bulion, p...
Odsłon: 187
Pyszne tuszki śledziowe marnowane z cebula do słoików zapraszam po przepis
Odsłon: 4287
...owsiane, najlepsze. Wystarczy dosłownie kilka chwil i mamy pyszne ciastec...
Odsłon: 1469
Pierogi ruskie uwielbiam od najmłodszych lat, a smak na nie miałam już od daw...
Odsłon: 8256
Klasyczna, domowa zupa pomidorowa w najlepszym wydaniu! Aromatyczny bulion, p...
Odsłon: 187
Pyszne tuszki śledziowe marnowane z cebula do słoików zapraszam po przepis
Odsłon: 4287
Składniki
Liście rzodkiewki płuczemy pod bieżącą wodą, następnie osuszamy i przekładamy do blendera kielichowego. Dodajemy oliwę z oliwek, sok z cytryny, orzechy, czosnek przeciśnięty przez praskę, starty parmezan oraz przyprawy. Wszystko razem miksujemy.
Pesto z liści rzodkiewki serwujemy z pieczywem lub makaronem. Smacznego!