Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Macie rzodkiewkę w kuchni? Liście warzywa wykorzystaj do przygotowania pesto. Przerzuć je do blendera, dodaj kilka prostych składników i wyczaruj pyszną pastę do chleba lub dodatek do makaronu. Kuchnia w stylu zero waste!
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 4139
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 606
dziś zapraszam Was na niezawodne i pyszne ciasto kokosowe Rafaello bez piecze...
Odsłon: 17298
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3202
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 183
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 4139
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 606
dziś zapraszam Was na niezawodne i pyszne ciasto kokosowe Rafaello bez piecze...
Odsłon: 17298
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3202
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 183
Składniki
Liście rzodkiewki płuczemy pod bieżącą wodą, następnie osuszamy i przekładamy do blendera kielichowego. Dodajemy oliwę z oliwek, sok z cytryny, orzechy, czosnek przeciśnięty przez praskę, starty parmezan oraz przyprawy. Wszystko razem miksujemy.
Pesto z liści rzodkiewki serwujemy z pieczywem lub makaronem. Smacznego!