Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis z stylu zero waste. Pesto z natki marchewki, które można wykorzystać jako smarowidło do chleba lub dodatek do zup i makaronów. Przepis pochodzi z 433 odcinka programu "Ewa Gotuje".
Przepis dnia
Fantastyczna tarta marcepanowo-czekoladowa z nutką pomarańczową. Idealna na u...
Odsłon: 1846
Jak masz ochotę na coś słodkiego, ale jesteś na diecie i próbujesz zachować z...
Odsłon: 88
Przepis dnia
Fantastyczna tarta marcepanowo-czekoladowa z nutką pomarańczową. Idealna na u...
Odsłon: 1846
Jak masz ochotę na coś słodkiego, ale jesteś na diecie i próbujesz zachować z...
Odsłon: 88
Składniki
Z natki oderwać listki (łodyżki są zbyt twarde).
Czosnek i orzechy wrzucić do robota, posolić i zmiksować.
Dorzucić listki z natki, wlać oliwę lub olej i ponownie zmiksować. Przełożyć do słoiczka, wlac trochę oliwy, zamknąć i wstawić do lodówki.