Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis z stylu zero waste. Pesto z natki marchewki, które można wykorzystać jako smarowidło do chleba lub dodatek do zup i makaronów. Przepis pochodzi z 433 odcinka programu "Ewa Gotuje".
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2562
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20031
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 534
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 635
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7074
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2562
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20031
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 534
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 635
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7074
Składniki
Z natki oderwać listki (łodyżki są zbyt twarde).
Czosnek i orzechy wrzucić do robota, posolić i zmiksować.
Dorzucić listki z natki, wlać oliwę lub olej i ponownie zmiksować. Przełożyć do słoiczka, wlac trochę oliwy, zamknąć i wstawić do lodówki.