Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis z stylu zero waste. Pesto z natki marchewki, które można wykorzystać jako smarowidło do chleba lub dodatek do zup i makaronów. Przepis pochodzi z 433 odcinka programu "Ewa Gotuje".
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 158
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 305
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 799
Szykowne i wyśmienite danie, które możemy podać na uroczysty niedzielny obia...
Odsłon: 463
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 158
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 305
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 799
Szykowne i wyśmienite danie, które możemy podać na uroczysty niedzielny obia...
Odsłon: 463
Składniki
Z natki oderwać listki (łodyżki są zbyt twarde).
Czosnek i orzechy wrzucić do robota, posolić i zmiksować.
Dorzucić listki z natki, wlać oliwę lub olej i ponownie zmiksować. Przełożyć do słoiczka, wlac trochę oliwy, zamknąć i wstawić do lodówki.