Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne i bardzo smaczne:)
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1200
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 229
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2245
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4306
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1200
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 229
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2245
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4306
Składniki
Pieczarki umyć,oddzielić nóżki od kapeluszy i wrzucić na patelnie. Wlać wino oraz dodać masło. Dusić do odparowania wina,dodać posiekany czosnek,przyprawy i podsmażyć chwilę by się nie przypaliły. Na koniec dodać posiekaną natkę i chwilkę podsmażyć. Podawać z pieczywem lub do obiadu.
Smacznego życzę!