Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne i bardzo smaczne:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8425
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 513
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8425
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 513
Składniki
Pieczarki umyć,oddzielić nóżki od kapeluszy i wrzucić na patelnie. Wlać wino oraz dodać masło. Dusić do odparowania wina,dodać posiekany czosnek,przyprawy i podsmażyć chwilę by się nie przypaliły. Na koniec dodać posiekaną natkę i chwilkę podsmażyć. Podawać z pieczywem lub do obiadu.
Smacznego życzę!