Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczarki królują na naszych stołach od lat , Dzisiaj prosty przepis na pieczarki smażone na patelni :)
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1585
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 956
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1585
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 956
Składniki
Pieczarki umyj , obierz , przekrój na ćwiartki . Na patelni rozpuść masło , włóż pieczarki . Smaż aż woda , która wypłynie z pieczarek podczas smażenia , odparuje . Pod koniec oprósz solą ziołową . Nie przykrywaj pokrywką podczas smażenia . Stopień podsmażenia według uznania .