Do góry

Dodatki Przepis na:

Pieczarki z patelni

Pieczarki z patelni

Autor:

Przepisów i artykułów: 39 Ocena: 95

Dodano:

Odsłon: 443

Pieczarki królują na naszych stołach od lat , Dzisiaj prosty przepis na pieczarki smażone na patelni :)

Składniki

  • 10 szt. pieczarek
  • 2 łyżki masła klarowanego
  • sól ziołowa
1-2 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Pieczarki z patelni

Przygotowanie

  1. Pieczarki umyj , obierz , przekrój na ćwiartki . Na patelni rozpuść masło , włóż pieczarki . Smaż aż woda , która wypłynie z pieczarek podczas smażenia , odparuje . Pod koniec oprósz solą ziołową . Nie przykrywaj pokrywką podczas smażenia . Stopień podsmażenia według uznania .

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń