Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczarki przygotowane w ten sposób mają mniej kalorii i są doskonałym dodatkiem do dietetycznych dań
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 204
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 217
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1317
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 561
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 204
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 217
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1317
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 561
Składniki
Pieczarki i cebulę obieramy i kroimy w kostkę.
Cebulę i grzyby wrzucamy na zimną patelnię .Dodajemy wodę. Doprawiamy sosem sojowym, pieprzem i majerankiem. Zagotowujemy.
Dusimy do momentu aż pieczarki i cebula zmiękną a cała woda odparuje. W razie potrzeby podczas duszenia dolewamy więcej wody. Smacznego