Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczarki przygotowane w ten sposób mają mniej kalorii i są doskonałym dodatkiem do dietetycznych dań
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19182
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13008
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1641
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232065
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19182
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13008
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1641
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232065
Składniki
Pieczarki i cebulę obieramy i kroimy w kostkę.
Cebulę i grzyby wrzucamy na zimną patelnię .Dodajemy wodę. Doprawiamy sosem sojowym, pieprzem i majerankiem. Zagotowujemy.
Dusimy do momentu aż pieczarki i cebula zmiękną a cała woda odparuje. W razie potrzeby podczas duszenia dolewamy więcej wody. Smacznego