Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczarki przygotowane w ten sposób mają mniej kalorii i są doskonałym dodatkiem do dietetycznych dań
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5816
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1270
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12510
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5254
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5816
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1270
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12510
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5254
Składniki
Pieczarki i cebulę obieramy i kroimy w kostkę.
Cebulę i grzyby wrzucamy na zimną patelnię .Dodajemy wodę. Doprawiamy sosem sojowym, pieprzem i majerankiem. Zagotowujemy.
Dusimy do momentu aż pieczarki i cebula zmiękną a cała woda odparuje. W razie potrzeby podczas duszenia dolewamy więcej wody. Smacznego