Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6524
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154826
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1044
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 469
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6524
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154826
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1044
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 469
Składniki
Pieczarki umyć, obrać, pokroić w plasterki lub półplasterki. Cebulę i czosnek pokroić w kostkę. Wszystko podsmażyć na oleju. Chwilę przestudzić, dodać jajka, mąkę, przyprawy. Ciasto powinno mieć dość gęstą konsystencję. Smażyć, na rozgrzanym oleju, małe placuszki, które są bardzo dobrym dodatkiem do mięsa w sosie. Smacznego.