Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4696
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44470
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 200
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 168
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4696
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44470
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 200
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 168
Składniki
Pieczarki umyć, obrać, pokroić w plasterki lub półplasterki. Cebulę i czosnek pokroić w kostkę. Wszystko podsmażyć na oleju. Chwilę przestudzić, dodać jajka, mąkę, przyprawy. Ciasto powinno mieć dość gęstą konsystencję. Smażyć, na rozgrzanym oleju, małe placuszki, które są bardzo dobrym dodatkiem do mięsa w sosie. Smacznego.