Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty ale jakże pyszny przepis na pieczarki pieczone w piekarniku z dodatkiem czosnku i rozmarynu. Wspaniały smak i cudowny aromat roznoszący się po całym mieszkaniu. Super dodatek do obiadu lub kanapek.
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 53
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 30
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 889
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 321
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 53
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 30
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 889
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 321
Składniki
Pieczarki oczyszczamy - ja obielam ale jeśli ktoś je płucze dobrze jest je osuszyć na papierowym ręczniku. Większe pieczarki możemy przekroić na pół. Czosnek obieramy, dodajemy do pieczarek, oprószamy solą, pieprzem i suszonym rozmarynem. Dokładnie mieszamy. Przekładamy do naczynia do zapiekania na tyle dużego by pieczarki leżały nie leżały jedna na drugiej. Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 200 stopni C. - nie przykrywamy. Zapiekamy 25 min.