Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty ale jakże pyszny przepis na pieczarki pieczone w piekarniku z dodatkiem czosnku i rozmarynu. Wspaniały smak i cudowny aromat roznoszący się po całym mieszkaniu. Super dodatek do obiadu lub kanapek.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 65
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 213
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2837
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4214
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 65
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 213
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2837
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4214
Składniki
Pieczarki oczyszczamy - ja obielam ale jeśli ktoś je płucze dobrze jest je osuszyć na papierowym ręczniku. Większe pieczarki możemy przekroić na pół. Czosnek obieramy, dodajemy do pieczarek, oprószamy solą, pieprzem i suszonym rozmarynem. Dokładnie mieszamy. Przekładamy do naczynia do zapiekania na tyle dużego by pieczarki leżały nie leżały jedna na drugiej. Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 200 stopni C. - nie przykrywamy. Zapiekamy 25 min.