Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast surówki przygotuj do obiadu pieczone warzywa. Wystarczy je obrać, pokroić, polać oliwą i delikatnie doprawić. Po około godzinie spędzonej w piekarniku są gotowe do jedzenia. Doskonale komponują się z pieczonym mięsem lub jaskimi potrawami. Koniecznie spróbuj!
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1094
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1094
Składniki
Warzywa korzeniowe obierz, umyj i pokrój w kostkę. Przełóż na blachę wyścieloną papierem do pieczenia. Polej oliwą. Dopraw słodką papryką i świeżym rozmarynem. Delikatnie przemieszaj, żeby marynata dotarła w każde miejsce.
Warzywa do obiadu piecz w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni przez około godzinę.