Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast surówki przygotuj do obiadu pieczone warzywa. Wystarczy je obrać, pokroić, polać oliwą i delikatnie doprawić. Po około godzinie spędzonej w piekarniku są gotowe do jedzenia. Doskonale komponują się z pieczonym mięsem lub jaskimi potrawami. Koniecznie spróbuj!
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 462
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 181
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 462
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 181
Składniki
Warzywa korzeniowe obierz, umyj i pokrój w kostkę. Przełóż na blachę wyścieloną papierem do pieczenia. Polej oliwą. Dopraw słodką papryką i świeżym rozmarynem. Delikatnie przemieszaj, żeby marynata dotarła w każde miejsce.
Warzywa do obiadu piecz w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni przez około godzinę.