Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast surówki przygotuj do obiadu pieczone warzywa. Wystarczy je obrać, pokroić, polać oliwą i delikatnie doprawić. Po około godzinie spędzonej w piekarniku są gotowe do jedzenia. Doskonale komponują się z pieczonym mięsem lub jaskimi potrawami. Koniecznie spróbuj!
Pyszne i bardzo proste tosty francuskie, o smaku maliny i białej czekolady. P...
Odsłon: 44
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 63
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2751
Spontaniczne danie z tego co było pod ręką... Zadowoli każde podniebienie, sz...
Odsłon: 221
Ciasto jest bardzo kruche, wilgotne, niezbyt słodkie, ani za kwaśne, mnie oso...
Odsłon: 158
Pyszne i bardzo proste tosty francuskie, o smaku maliny i białej czekolady. P...
Odsłon: 44
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 63
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2751
Spontaniczne danie z tego co było pod ręką... Zadowoli każde podniebienie, sz...
Odsłon: 221
Ciasto jest bardzo kruche, wilgotne, niezbyt słodkie, ani za kwaśne, mnie oso...
Odsłon: 158
Składniki
Warzywa korzeniowe obierz, umyj i pokrój w kostkę. Przełóż na blachę wyścieloną papierem do pieczenia. Polej oliwą. Dopraw słodką papryką i świeżym rozmarynem. Delikatnie przemieszaj, żeby marynata dotarła w każde miejsce.
Warzywa do obiadu piecz w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni przez około godzinę.