Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczone ziemniaki przygotowuję często, w zastępstwie frytek – wymagają mniej oleju i mniej czasu trzeba im poświęcić. Moi najbliżsi bardzo je lubią.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11918
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16320
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5217
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11918
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16320
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5217
Składniki
Ziemniaki kroimy w łódeczki, mieszamy z 3 zmiażdżonymi ząbkami czosnku, rozmarynem i olejem. Układamy na blaszce i pieczemy w piekarniku, aż do zarumienienia (około 45min). Solimy po upieczeniu.