Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pigwa to bardzo cenny owoc o aromatycznym smaku.Doskonałe żródło witamin.Ja używam tak przygotowanego owocu do herbaty ,zamiast cytryny.Pomaga również w przeziębieniu .
Wszyscy uwielbiają sałatkę gyros – dobrze doprawioną i skąpaną w dużej ilości...
Odsłon: 3720
Domowe kołaczyki to słodkości, na które większość się skusi. W tym wydaniu z...
Odsłon: 221
Wszyscy uwielbiają sałatkę gyros – dobrze doprawioną i skąpaną w dużej ilości...
Odsłon: 3720
Domowe kołaczyki to słodkości, na które większość się skusi. W tym wydaniu z...
Odsłon: 221
Składniki
Pigwę oczyścić z pestek.Pokroić na drobne części .W słoiku układamy warstwę pigwy i przesypujemy cukrem i pozostawiamy na 2 dni,aż pigwa wypuści sok .
Słoiki wyparzamy gorącą wodą .Pigwę wylewamy do garnka i gotujemy całość 10 min.Gorącą wkładamy do słoiczków zakręcamy,odwracamy pokrywką do dołu aby pokrywka na słoiku się zassała.Polecam smacznego.
Przepisy Dodatki
Dodatki
Chrzan domowy
Dodatki
Wielkanocny wieniec
Dodatki
Sos do sałatki gyros
Dodatki
Sos tatarski
Chrzan domowy
Chrzan to obowiązkowy dodatek, którego nie może zabraknąć na świątecznym stol...
Odsłon: 130
Wielkanocny wieniec
Kilka dni temu dostałam od rodziny kurczaka wiejskiego. Pomysłów do jego...
Odsłon: 263