Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1914
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1604
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2538
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1914
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1604
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2538
Składniki
Jabłka obrać, pokroić na drobne cząstki. Dodać wodę i prażyć pod przykryciem. Należy często mieszać bo mogą się przypalić. Oczywiście można dosłodzić. Ja tego nie robię lubię naturalny smak.