Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny dodatek do dania głównego. Ziemniaki z mąką, z zielonego groszku.
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67315
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1809
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67315
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1809
Składniki
Ziemniaki gotujemy do miękkości w osolonym wrzątku, odcedzamy, dodajemy kefir i mąkę, tłuczemy. Ponownie wstawiamy na płomień, cały czas tłuczemy, przez kilka minut, aż składniki połączą się. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.