Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przygotowane puree z dyni będzie rewelacyjnym dodatkiem do dań główych i deserów. Przepis pochodzi z 436. odcinka programu "Ewa Gotuje".
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336649
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3813
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422933
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2525
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336649
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3813
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422933
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2525
Składniki
Dynię wydrążyć i pokroić na kawałki. Ułożyć na blasze wyścielonej papierem do pieczenia. Piec przez 30-35 minut w temperaturze 180 st. C . Wystudzić i zmiksować.