Tak przygotowane puree z dyni będzie rewelacyjnym dodatkiem do dań główych i deserów. Przepis pochodzi z 436. odcinka programu "Ewa Gotuje".
Puree z dyni według Ewy Wachowicz
Składniki
- 1 dynia Hokkaido
Składniki
- 1 dynia Hokkaido

Etapy przygotowania
Dynię wydrążyć i pokroić na kawałki. Ułożyć na blasze wyścielonej papierem do pieczenia. Piec przez 30-35 minut w temperaturze 180 st. C . Wystudzić i zmiksować.
Przepis w Waszym wykonaniu (0)


Komentarze do przepisu (0)
Ostatnio komentowane przepisy

Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 15836

Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałą i szybką zakąskę świąteczną. Z...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Walentynki
- Komunia
- Do pracy
- Polska
- Grecka
- Śródziemnomorska
- Bez glutenu
- Bez cukru
- Dietetyczne
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Przyprawy
- Ciasta
- Dla zdrowia
Odsłon: 1530
Ostatnio komentowane przepisy

Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 15836

Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałą i szybką zakąskę świąteczną. Z...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Walentynki
- Komunia
- Do pracy
- Polska
- Grecka
- Śródziemnomorska
- Bez glutenu
- Bez cukru
- Dietetyczne
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Przyprawy
- Ciasta
- Dla zdrowia
Odsłon: 1530



Składniki
- 1 dynia Hokkaido
Dynię wydrążyć i pokroić na kawałki. Ułożyć na blasze wyścielonej papierem do pieczenia. Piec przez 30-35 minut w temperaturze 180 st. C . Wystudzić i zmiksować.