Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przygotowane puree z dyni będzie rewelacyjnym dodatkiem do dań główych i deserów. Przepis pochodzi z 436. odcinka programu "Ewa Gotuje".
Dynię wydrążyć i pokroić na kawałki. Ułożyć na blasze wyścielonej papierem do pieczenia.
Piec przez 30-35 minut w temperaturze 180 st. C .
Wystudzić i zmiksować.
Proste i smaczne urozmaicenie dla ziemniaków do obiadu. Nie przepadam za kasz...
Odsłon: 3212
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kolejne ciasto siostry Anastazji, oczywiście do przepisu...
Odsłon: 31602
Soczysta pieczeń z karkówki, bardzo aromatyczna i smaczna.
Odsłon: 9558
Przepis dnia
Sałatka ziemniaczana jest obowiązkowa na każdym polskim grillu.
Odsłon: 291
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kolejne ciasto siostry Anastazji, oczywiście do przepisu...
Odsłon: 31602
Soczysta pieczeń z karkówki, bardzo aromatyczna i smaczna.
Odsłon: 9558
Przepis dnia
Sałatka ziemniaczana jest obowiązkowa na każdym polskim grillu.
Odsłon: 291
Składniki
Dynię wydrążyć i pokroić na kawałki. Ułożyć na blasze wyścielonej papierem do pieczenia. Piec przez 30-35 minut w temperaturze 180 st. C . Wystudzić i zmiksować.
Przepisy Dodatki
Dodatki
Kapusta czerwona zasmażana
Dodatki
Ciapkapusta
Dodatki
Ciasto na pierogi bez dodatku jajka
Dodatki
Młoda kapusta z boczkiem i śliwkami
Kapusta czerwona zasmażana
Urozmaici smak niemal każdej potrawy. Doskonale komponuje się z roladą oraz...
Odsłon: 178
Ciapkapusta
Ciapkapusta to tradycyjne danie ze Śląska. Świetnie pasuje do dań mięsnych. M...
Odsłon: 230