Do góry

Dodatki Przepis na:

Puree z dyni według Ewy Wachowicz

Puree z dyni według Ewy Wachowicz

Autor:

Przepisów i artykułów: 252 Ocena: 1329

Dodano:

Odsłon: 631

Tak przygotowane puree z dyni będzie rewelacyjnym dodatkiem do dań główych i deserów. Przepis pochodzi z 436. odcinka programu "Ewa Gotuje".

Składniki

  • 1 dynia Hokkaido
3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Puree z dyni według Ewy Wachowicz

Przygotowanie

  1. Dynię wydrążyć i pokroić na kawałki. Ułożyć na blasze wyścielonej papierem do pieczenia.
    Piec przez 30-35 minut w temperaturze 180 st. C .
    Wystudzić i zmiksować.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń