Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, smaczna potrawka z indyka. Może być pysznym daniem obiadowym czy poda...
Odsłon: 576
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 125
Prosta, smaczna potrawka z indyka. Może być pysznym daniem obiadowym czy poda...
Odsłon: 576
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 125
Składniki
W gorącej wodzie rozpuścić żelatynę, dodać glukozę i mieszać aż sie wszystko rozpuści. Cukier puder wysypać do dużej miski e, 5 łyżeczek odłożyć. Rozpuszczoną żelatynę z glukozą dodać do cukru pudru i wymieszać wszystko razem łyżką, a następnie dokładnie wyrobić masę dłońmi.Jeśli masa będzie sie ciągle kleić dodawać stopniowo odłożony cukier puder.. Z gotowej masy robimy ozdoby dodając barwniki