Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 149
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4338
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11782
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6731
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5564
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13862
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 149
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4338
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11782
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6731
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5564
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13862
Składniki
W gorącej wodzie rozpuścić żelatynę, dodać glukozę i mieszać aż sie wszystko rozpuści. Cukier puder wysypać do dużej miski e, 5 łyżeczek odłożyć. Rozpuszczoną żelatynę z glukozą dodać do cukru pudru i wymieszać wszystko razem łyżką, a następnie dokładnie wyrobić masę dłońmi.Jeśli masa będzie sie ciągle kleić dodawać stopniowo odłożony cukier puder.. Z gotowej masy robimy ozdoby dodając barwniki