Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Samo zdrowie na talerzu.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11961
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16479
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5299
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11961
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16479
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5299
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki ugotować w mundurkach, obrać i pokroić w kostkę razem z obranym ogórkiem, jajkami , cebulą i pokrojoną sałatą( kilka liści odłożyć) Następnie wymieszać z majonezem, przyprawić do smaku i wyłożyć do salaterki wyłożonej listkami sałaty, po czym ozdobić pokrojonymi pomidorami. Podawać z wędliną lub pieczonym mięsem.