Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybka w wykonaniu i nie trzeba do niej zbyt wielu składników.
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 307
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1199
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1253
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13395
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 307
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1199
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1253
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13395
Składniki
Ogórek obrać, łyżką usunąć pestki. Miąższ pokroić na małe kawałki. Rzodkiewkę umyć, zetrzeć na małych oczkach i dodać do ogórka. Kwaśną śmietanę wymieszać z mlekiem. Dodać sok cytrynowy, sól, pieprz i posiekany koperek. Przygotowanym sosem polać ogórek z rzodkiewką. Przykryć, odstawić w chłodne miejsce, aby smaki mogły się połączyć. Przed podaniem udekorować gałązkami koperku.