Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybka w wykonaniu i nie trzeba do niej zbyt wielu składników.
Przepis dnia
Czekoladowe muffiny to klasyka, która nigdy się nie nudzi. Wilgotne i puszyst...
Odsłon: 257
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 357
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4466
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1873
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3697
Przepis dnia
Czekoladowe muffiny to klasyka, która nigdy się nie nudzi. Wilgotne i puszyst...
Odsłon: 257
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 357
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4466
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1873
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3697
Składniki
Ogórek obrać, łyżką usunąć pestki. Miąższ pokroić na małe kawałki. Rzodkiewkę umyć, zetrzeć na małych oczkach i dodać do ogórka. Kwaśną śmietanę wymieszać z mlekiem. Dodać sok cytrynowy, sól, pieprz i posiekany koperek. Przygotowanym sosem polać ogórek z rzodkiewką. Przykryć, odstawić w chłodne miejsce, aby smaki mogły się połączyć. Przed podaniem udekorować gałązkami koperku.