Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwy w przygotowaniu dodatek do mięsnych i rybnych dań
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7605
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 218
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2488
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 537
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7605
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 218
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2488
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 537
Składniki
Pomidory umyć, pokroić w ósemki, usunąć szypułki. Szczypiorek opłukać i posiekać. Ziarenka kukurydzy, kawałki pomidora i szczypiorek przełożyć do miski, wymieszać. Kwaśną śmietanę wymieszać na gładko z mlekiem. Dodać obrany i przeciśnięty przez praskę czosnek i sok z cytryny. Przyprawić do smaku solą i pieprzem. Przygotowanym sosem polać sałatkę. Danie wstawić na kilkanaście minut do lodówki.