Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwy w przygotowaniu dodatek do mięsnych i rybnych dań
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 286
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1938
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3892
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3723
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 491
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 286
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1938
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3892
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3723
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 491
Składniki
Pomidory umyć, pokroić w ósemki, usunąć szypułki. Szczypiorek opłukać i posiekać. Ziarenka kukurydzy, kawałki pomidora i szczypiorek przełożyć do miski, wymieszać. Kwaśną śmietanę wymieszać na gładko z mlekiem. Dodać obrany i przeciśnięty przez praskę czosnek i sok z cytryny. Przyprawić do smaku solą i pieprzem. Przygotowanym sosem polać sałatkę. Danie wstawić na kilkanaście minut do lodówki.