Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Skoro grill już rozpalony, warto to wykorzystać. Bo nie tylko mięso z grilla dobrze smakuje. Położyłem na grillu warzywa i zrobiłem z nich sałatkę. Do karkówki pasuje idealnie.
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 2238
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101820
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6228
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 2238
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101820
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6228
Składniki
Pokrojone w plastry warzywa posmaruj oliwą i upiecz na grillu. Z czosnku odetnij piętkę i upiecz go w całości. Upieczone warzywa pokrój w grubą kotkę i przełóż do miski.
Upieczony czosnek wyciśnij z łupiny i rozgnieć dokładnie nożem. Utrzyj z solą i pieprzem.
Utarty czosnek dokładnie wymieszaj z serkiem za pomocą widelca, dopraw do smaku - na ostro. Wymieszaj z pokrojonymi warzywami.
Podawaj z potrawami z grilla.