Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Skoro grill już rozpalony, warto to wykorzystać. Bo nie tylko mięso z grilla dobrze smakuje. Położyłem na grillu warzywa i zrobiłem z nich sałatkę. Do karkówki pasuje idealnie.
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 308
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 398
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 594
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 308
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 398
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 594
Składniki
Pokrojone w plastry warzywa posmaruj oliwą i upiecz na grillu. Z czosnku odetnij piętkę i upiecz go w całości. Upieczone warzywa pokrój w grubą kotkę i przełóż do miski.
Upieczony czosnek wyciśnij z łupiny i rozgnieć dokładnie nożem. Utrzyj z solą i pieprzem.
Utarty czosnek dokładnie wymieszaj z serkiem za pomocą widelca, dopraw do smaku - na ostro. Wymieszaj z pokrojonymi warzywami.
Podawaj z potrawami z grilla.