Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Skoro grill już rozpalony, warto to wykorzystać. Bo nie tylko mięso z grilla dobrze smakuje. Położyłem na grillu warzywa i zrobiłem z nich sałatkę. Do karkówki pasuje idealnie.
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 56
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 222
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 594
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 233
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2416
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 56
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 222
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 594
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 233
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2416
Składniki
Pokrojone w plastry warzywa posmaruj oliwą i upiecz na grillu. Z czosnku odetnij piętkę i upiecz go w całości. Upieczone warzywa pokrój w grubą kotkę i przełóż do miski.
Upieczony czosnek wyciśnij z łupiny i rozgnieć dokładnie nożem. Utrzyj z solą i pieprzem.
Utarty czosnek dokładnie wymieszaj z serkiem za pomocą widelca, dopraw do smaku - na ostro. Wymieszaj z pokrojonymi warzywami.
Podawaj z potrawami z grilla.