Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Skoro grill już rozpalony, warto to wykorzystać. Bo nie tylko mięso z grilla dobrze smakuje. Położyłem na grillu warzywa i zrobiłem z nich sałatkę. Do karkówki pasuje idealnie.
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 507
Granat świetnie komponuje się z sałatami.
Odsłon: 46
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 29
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 507
Granat świetnie komponuje się z sałatami.
Odsłon: 46
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 29
Składniki
Pokrojone w plastry warzywa posmaruj oliwą i upiecz na grillu. Z czosnku odetnij piętkę i upiecz go w całości. Upieczone warzywa pokrój w grubą kotkę i przełóż do miski.
Upieczony czosnek wyciśnij z łupiny i rozgnieć dokładnie nożem. Utrzyj z solą i pieprzem.
Utarty czosnek dokładnie wymieszaj z serkiem za pomocą widelca, dopraw do smaku - na ostro. Wymieszaj z pokrojonymi warzywami.
Podawaj z potrawami z grilla.