Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Skoro grill już rozpalony, warto to wykorzystać. Bo nie tylko mięso z grilla dobrze smakuje. Położyłem na grillu warzywa i zrobiłem z nich sałatkę. Do karkówki pasuje idealnie.
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 441
Domowe wafle do deser mojego dzieciństwa z masą orzechową, dżemem z czarnej p...
Odsłon: 124
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 441
Domowe wafle do deser mojego dzieciństwa z masą orzechową, dżemem z czarnej p...
Odsłon: 124
Składniki
Pokrojone w plastry warzywa posmaruj oliwą i upiecz na grillu. Z czosnku odetnij piętkę i upiecz go w całości. Upieczone warzywa pokrój w grubą kotkę i przełóż do miski.
Upieczony czosnek wyciśnij z łupiny i rozgnieć dokładnie nożem. Utrzyj z solą i pieprzem.
Utarty czosnek dokładnie wymieszaj z serkiem za pomocą widelca, dopraw do smaku - na ostro. Wymieszaj z pokrojonymi warzywami.
Podawaj z potrawami z grilla.