Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mój sposób na salsę. To efekt inspiracji wieloma różnymi przepisami na sos i eksperymentów. Szczerze polecam ze względu na wyważony smak.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326124
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12000
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16604
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5350
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326124
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12000
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16604
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5350
Składniki
Pomidory i cytrynę sparzyć.
Pomidory obrać ze skórki i zblendować.
Z cytryny wycisnąć sok.
Cebulę oraz czosnek obrać i posiekać.
Chili drobno posiekać.
Jeśli używacie świeżej kolendry, należy ją opłukać pod bieżącą wodą, osuszyć i posiekać.
Wszystkie składniki salsy wymieszać i odstawić na około godzinę, aby smaki się przegryzły.