Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mój sposób na salsę. To efekt inspiracji wieloma różnymi przepisami na sos i eksperymentów. Szczerze polecam ze względu na wyważony smak.
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1093
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4424
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 162
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20777
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 29287
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1093
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4424
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 162
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20777
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 29287
Składniki
Pomidory i cytrynę sparzyć.
Pomidory obrać ze skórki i zblendować.
Z cytryny wycisnąć sok.
Cebulę oraz czosnek obrać i posiekać.
Chili drobno posiekać.
Jeśli używacie świeżej kolendry, należy ją opłukać pod bieżącą wodą, osuszyć i posiekać.
Wszystkie składniki salsy wymieszać i odstawić na około godzinę, aby smaki się przegryzły.