Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab tak przyrządzony jest swojską wędliną na kanapki ale nie tylko, dla przypomnienia, bo wiele osób zna , bardzo polecam, jest mięciutki. soczysty, bardzo aromatyczny no i zdrowszy niż ten ze sklepu. Można go użyć jako danie obiadowe w plastrach i w sosie
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 116460
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7960
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3001
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1514
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1284
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 116460
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7960
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3001
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1514
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1284
Składniki
Mięso marynujemy w przyprawach przynajmniej 2 godziny, a najlepiej przez całą noc. Gotujemy wodę w ilości takiej aby przykryła mięso, przyprawiamy podanymi składnikami, jak wywar zacznie wrzeć włożyć mięso i pod przykryciem gotować 15 minut, odstawić z palnika na 24 godziny. Po tym czasie wstawić znowu na gotowanie, jak wywar zacznie wrzeć znowu gotować 15 minut, pozostawić w wywarze