Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 29-01-2020
Kolejna odsłona kanapkowego schabu, alternatywy dla sklepowych wędlin. Tym razem w intensywnej w smaku marynacie cebulowo-czosnkowej.
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 418
Przekąska pod tytułem- Zostało mi pół kalafiora.
Odsłon: 320
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 418
Przekąska pod tytułem- Zostało mi pół kalafiora.
Odsłon: 320
Składniki
Ze schabu odkrawamy błonki i tłuszcz.
Przygotowujemy marynatę. Czosnek przeciskamy przez praskę, cebulę bardzo drobno siekamy. Wszystkie jej składniki dokładnie ze sobą mieszamy, dokładnie nacieramy nią schab.
Mięso przekładamy do rękawa do pieczenia, szczelnie go zamykamy. Pieczemy w temperaturze 180 stopni przez 1,5h. Studzimy, kroimy w plastry.