Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasami zostaje nam niewykorzystany kawałek sera, czy to twaróg czy feta. Warto wtedy zalać go olejem z dodatkiem ulubionych przypraw.
Kotlety faszerowane szynką i serem to klasyczny przepis, który zachwyca swoim...
Odsłon: 3955
Kruche i mocno maślane ciasteczka kakaowe z kawałkami białej czekolady. Bardz...
Odsłon: 138
Rogaliki zrobione tylko z mąki i serka mascarpone. Dwa składniki, do tego ulu...
Odsłon: 541
Ciasto smakuje rewelacyjnie i pięknie wygląda. Masa jogurtowa zrobiona jest z...
Odsłon: 336
Gulasz z karkówki to mój kolejny pomysł na pyszny i prosty w przygotowaniu ob...
Odsłon: 158
Kotlety faszerowane szynką i serem to klasyczny przepis, który zachwyca swoim...
Odsłon: 3955
Kruche i mocno maślane ciasteczka kakaowe z kawałkami białej czekolady. Bardz...
Odsłon: 138
Rogaliki zrobione tylko z mąki i serka mascarpone. Dwa składniki, do tego ulu...
Odsłon: 541
Ciasto smakuje rewelacyjnie i pięknie wygląda. Masa jogurtowa zrobiona jest z...
Odsłon: 336
Gulasz z karkówki to mój kolejny pomysł na pyszny i prosty w przygotowaniu ob...
Odsłon: 158
Składniki
Ser przekładamy do słoika (kruszymy lub kroimy w kostkę) Warstwy sera przekładamy ziołami i przyprawami.Całość zalewamy olejem. Odstawiamy na 3 dni do lodówki. Za każdym razem możemy przygotowywać sobie inny zestaw ziół , przypraw czy dodatków. Tak przygotowany ser jest smaczny i aromatyczny. Świetnie nadaje się do różnego rodzaju sałatek czy też do kanapek. Najbardziej smakuje mi jednak z dodatkiem suszonych pomidorów i czarnych oliwek.