Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasami zostaje nam niewykorzystany kawałek sera, czy to twaróg czy feta. Warto wtedy zalać go olejem z dodatkiem ulubionych przypraw.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11531
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1241
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12118
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2480
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11531
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1241
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12118
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2480
Składniki
Ser przekładamy do słoika (kruszymy lub kroimy w kostkę) Warstwy sera przekładamy ziołami i przyprawami.Całość zalewamy olejem. Odstawiamy na 3 dni do lodówki. Za każdym razem możemy przygotowywać sobie inny zestaw ziół , przypraw czy dodatków. Tak przygotowany ser jest smaczny i aromatyczny. Świetnie nadaje się do różnego rodzaju sałatek czy też do kanapek. Najbardziej smakuje mi jednak z dodatkiem suszonych pomidorów i czarnych oliwek.